Volgers

donderdag 5 juli 2012

Regen

We maken het binnen weer even gezellig, want buiten werkt het weer niet mee.
Regen, regen, regen, dus..........
Maken we weer even een gezelligheidje om naar te kijken en te genieten!

Maak wat van de dag!
Tot de volgende keer.

5 opmerkingen:

 1. Een prachtig stilleven.....in Grieks blauw!!!!!
  Hier is het drukkend warm....voor vanavond ook regen met onweer jammer genoeg.
  Nog een fijne avond & lieve groetjes,
  Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En hier smelten we vandaag weg van de hitte.
  Wel is er onweer en regen op komst.
  Mooie foto van een mooi tafereeltje.
  Deze kleur blauw vind ik toch zo mooi.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha zus ! Wat ben je toch weer heerlijk bezig - en ook hier in de Normandische tuin groeit en bloeit het tussen het onkruid en de regen door ... Maar de oogsten zijn interessant : 3 kg amish suikerwerwten, 3 kg witte uien (white Baron), 5 kg knoflook in alle variaties ... we gaan goed -- ben nu aan de zomer zaai bezig en ik geloof dat we de komende vier weken gemzensla eten, daarna 5 weken rode bietjes - " it must be pretty".
  De rozen hebben het door de vele regen wel heel moeilijk, dus heb net de eerste snoei al gedaan om ziektes te voorkomen en ze opnieuw te stimuleren naar de zomerbloei. En de aardbeien en frambozen hebben het vooral heel moeilijk met Irma ...
  Een nieuw massief aangelegd en daarin Potirons en zonnebloemen bij elkaar gezet, dat wordt interessant - en in de nieuwe serre ga ik aan de slag met de zaai van de meerjarigen, en ik ben al aan het stekken - zou je voor mij stekken willen maken van de Rosemoor en de Pat Austin - die heb ik nog niet in de verzameling ... En heb je al besloten wat je gaat doen met dat leuke hoekje ? Kruidentuintje ?
  Door het zwoele weer (20-25 graden) en afwisselend regen en zon loop ik een beetje achter de feiten aan, maar goed, kan me niets schelen, het is heerlijk om vanuit kantoor rechtstreeks de tuin in te kunnen lopen ....
  Kun je voor me eens een paar mooie overzichten foto's maken van de tuin met de nieuwe projecties die we vorig jaar begonnen zijn ? Ben heel benieuwd. Dikke Normandische Bisous... Broer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi plaatje, Evelijne. Ja, die regen, het is een vreemde zomer aan het worden. Ik ben erg benieuwd naar mijn tuin en als ik bovenstaande post lees, wordt ik en nieuwsgierig en enthousiast, ik heb ook van alles nog gezaaid voor wij de laatste keer (begin mei..) naar huis gingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ook regen en nog eens regen . Ik ben het zooooooooooooo zat, wil gewoon lekker elke dag buiten zitten!!! Mijn tuin is zo verregend, rozen verwelkt en planten omgevallen, ik moet echt rigoureus gaan knippen maar nu is alles nog nat!
  Ik ben inderdaad een bezig bijtje maar ik heb een piepklein huisje en kan tegenwoordig het huishouden heel goed laten voor wat het is. Ik zit rustig de hele dag te handwerken. Omdat het huisje klein is is er geen logeerkamer, dus bezoek kan hier niet blijven slapen. Hoewel dat soms niet gezellig is is het toch vaak ook wel fijn. En hier is een kilometer vandaan een NEd BB . Zelfs met veel lekkere wijn op is dat lopend te bereiken, wel met zaklantaren want het is pikkedonker, maar dat ken je wel!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...